06-48616990 info@ontspannu.nl

Skype-coachen: Coaching vanuit je eigen vertrouwde omgeving

skype coachingDit voorjaar kwam de oproep van Fred om het skype-coachen uit te proberen als geroepen!

Al lange tijd was ik van plan orde aan te brengen in de chaos, in mijn huis en in mijn hoofd. Altijd achterstanden en vaak (halve) lijstjes in mijn hoofd, rondslingerende spullen en het gevoel dat alles je boven het hoofd groeit. Ik was op zoek naar meer overzicht, meer ruimte (fysiek én geestelijk) en rust. En tegelijkertijd naar meer energie.

Fred heeft mij gecoacht in het DOEN, in doen wat waardevol is los van gedachten en gevoelens. Ik heb veel tips gekregen die ik heb uitgeprobeerd en waarvan we samen het effect in kaart hebben gebracht. Welke waarden zijn belangrijk voor mij? Wat heb ik nodig om te kunnen doen wat nodig is? Welke rol speelt een goede nachtrust daarbij? Wat zijn mogelijke belemmeringen en hoe ga ik daar mee om? Fred benaderde mijn vragen praktisch en met een brede insteek. Ook werd ik door hem geïnspireerd met b.v. boekentips of andere waardevolle bronnen van informatie.

Ik ben er nog niet, maar zeker op de goede weg – Ik noem het de waardevolle weg! – en vastbesloten. Ik voel mij door de coaching van Fred gesterkt.

Ik heb Skype ervaren als een prima middel om contact met elkaar te hebben. Dat het beeld soms even stoort of incidenteel eens uitvalt hoort erbij, ik vond dat geen probleem. Het weegt zeker niet op tegen de voordelen van thuis relaxed contact hebben met elkaar, kopje koffie erbij, zonder extra reistijd. Een persoonlijke ontmoeting aan de start en het einde van het coachingstraject vind ik hierop persoonlijk wel van toegevoegde waarde.

Al met al ben ik blij dat Fred mij dit voorjaar via Skype heeft gecoacht en beveel ik je dit van harte aan mocht je ergens mee rondlopen en behoefte hebben aan ondersteuning op een praktische, veelzijdige en laagdrempelige manier!

P.S. de schrijver van dit verslag is natuurlijk anoniem gehouden vanwege privacy-overwegingen.

Fred Steetsel
Ontspannu!
Mental- en burn-out-coach

Loop je tegen een burn-out aan? Download nu mijn 51 allerbeste stresstips!