fbpx
06-48616990 info@ontspannu.nl

Ontspannu! Mindful Run en Mindful Walk Zoetermeer

Mindful walk en Mindful run

Met Mindful Run en Mindful Walk leer je beter te ademen, word je je bewuster en gaan we lekker gezond bewegen. Je leert gemakkelijker en beter lopen. En het resultaat is “MEER ENERGIE en minder stress”.

Wil je dit ook graag leren? Dan is de 5-weekse Mindful Walk en Run cursus in Zoetermeer geschikt voor jou. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar/loper kan meedoen.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness- en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het lopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress.

De coach en trainer Fred Steetsel

Praktische info over de cursus

Elke Mindful Walk of Run cursus in Zoetermeer bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur, met elk een ander thema. Na afloop van elke cursusles ontvang je een email met tips en oefeningen, zodat je thuis de tips nog kunt nalezen. Ben je nog niet overtuigd? Dan kun je een frisse kennismaking mee komen doen. De data vind je hier.

Ook voor op het werk

Mindful Walk is zeer geschikt als activiteit om de medewerkers fit te houden en minder stress te laten ervaren. In principe kan een clinic of de gehele cursus direct vanaf de voordeur beginnen. Informeer naar de mogelijkheden!

Wandelcoaching

In een groep bezig gaan met bewust bewegen, ademen en leren over jezelf is vaak heel verhelderend. Soms echter is er meer nodig om tot jezelf te komen, dingen te overwinnen of je doelen weer te gaan nastreven. Dan is wellicht een wandelcoachings-traject voor jou de aangewezen methode. In een traject van 6 gesprekken komen we samen tot de kern van de zaak. Lees hier meer over wandelcoaching!

Stiltewandeling op zondag

Klik hier voor de (Mindfulness-) stiltewandelingen op de vroege zondagmorgen.

Cursusdata

5 Weekse cursus

Start cursus Mindful Walk, Woensdag 19 februari 9.00 uur
Start cursus Mindful Run, Zaterdag 22 februari om 9.00 uur

Geplande Kennismakingslessen Walk en Run

Woensdag 29 januari om 9.00 uur
Zaterdag 1 februari om 11.00 uur
Woensdag 5 februari om 9.00 uur
Zaterdag 8 februari om 11.00 uur

Startlocatie

Bowling Westerpark
Heuvelweg 4 Zoetermeer

Investering:

  • 95 voor de gehele cursus; 15 voor een kennismakingsles (korting Zoetermeerpas en Activite)

De dagen passen je niet

Ben je wel geïnteresseerd, maar past het niet nu. Laat dan een bericht achter.
Ik houd je dan op de hoogte. Mail naar mindfulwalk@ontspannu.nl