fbpx
06-48616990 info@ontspannu.nl

Ontspannu! Mindful Run en Mindful Walk Zoetermeer

Mindful walk en Mindful run

Mindful Run en Walk is lekker en gezond bewegen, beter ademhalen en je meer gewaar van je denken en gedrag. Het resultaat is “MEER ENERGIE EN MINDER STRESS”. 

Is dat ook wel wat voor jou? Kom dan meedoen met de  5-weekse Mindful Walk en Run cursus in Zoetermeer.

Zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar/loper kan meedoen.

Na afloop van de cursus pas je de mindfulness- en ademhalings technieken niet alleen tijdens het lopen toe, maar in je hele leven.

De coach en trainer Fred Steetsel

Praktische info over de cursus in Zoetermeer

Elke Mindful Walk of Run cursus in Zoetermeer bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur, met elk een ander thema. Na elke les ontvang je een e-mail met tips en oefeningen, die je thuis kunt nalezen.
Ben je nog niet overtuigd? Dan kun je een frisse kennismaking mee komen doen. Alle geplande data vind je hier.

Praktische info over de cursus in Zoetermeer

Elke Mindful Walk of Run cursus in Zoetermeer bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur, met elk een ander thema. Kom direct meedoen of tijdens een frisse kennismaking jezelf overtuigen. Alle geplande data vind je hier.

Mindful Walk: Ook voor op het werk

Mindful Walk is zeer geschikt als activiteit om de medewerkers fit te houden en minder stress te laten ervaren. We starten een clinic of de gehele cursus direct vanaf de voordeur. Informeer naar de mogelijkheden!

Wandelcoaching 1-op-1

In een groep bezig gaan met bewust bewegen, ademen en leren over jezelf is vaak heel verhelderend. Soms echter is er meer nodig om tot jezelf te komen, dingen te overwinnen of je doelen weer te gaan nastreven. Dan is wellicht een wandelcoachings-traject voor jou de aangewezen methode. In een traject van 6 gesprekken komen we samen tot de kern van de zaak. Lees hier meer over wandelcoaching!

Wandelcoaching 1-op-1

In een groep bezig gaan is heel verhelderend. Wil je echter dingen te overwinnen, dan is vaak een wandelcoachings-traject de aangewezen methode. Binnen 6 gesprekken komen we samen tot de kern. Lees hier meer over wandelcoaching!

Cursusdata mindful run en mindful walk

5 Weekse cursus

De eerstvolgende cursus Mindful Run en Walk start op Zaterdag 21 maart 2020 om 9.00 uur. (Nog enkele plekken vrij!!!)

Wil je eerst een kennismakingsles doen of komt de datum van deze lessen niet uit? Vul dan het formulier in en je krijgt vanzelf een uitnodiging.

Investering

  • 95 voor de gehele cursus; 15 voor een kennismakingsles (korting Zoetermeerpas en Activite)

Startlocatie

Bowling Westerpark
Heuvelweg 4 Zoetermeer