fbpx

Ontspannu! Mindful Run en Mindful Walk Zoetermeer

Mindful walk en Mindful run

Mindful Run en Walk is lekker en gezond bewegen, beter ademhalen en meer gewaar worden van jezelf. Het resultaat is “MEER ENERGIE EN MINDER STRESS”. 

Is dat ook wel wat voor jou? Kom dan meedoen met de  5-weekse Mindful Walk en Run cursus in Zoetermeer.

Zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar/loper kan meedoen.

Na afloop van de cursus pas je de mindfulness- en ademhalings technieken niet alleen tijdens het lopen toe, maar in je hele leven.

De coach en trainer Fred Steetsel

Praktische info over de cursus in Zoetermeer

Elke Mindful Walk of Run cursus in Zoetermeer bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur, met elk een ander thema. Na elke les ontvang je een e-mail met tips en oefeningen, die je thuis kunt nalezen.
Ben je nog niet overtuigd? Dan kun je een frisse kennismaking mee komen doen. Alle geplande data vind je hier.

Over de cursus in Zoetermeer

Elke Mindful Walk of Run cursus in Zoetermeer bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur, met elk een ander thema. Kom direct meedoen of tijdens een frisse kennismaking jezelf overtuigen. Alle geplande data vind je hier.

Mindful Walk voor op het werk: ook online mogelijk!

Mindful Walk is zeer geschikt als activiteit om de medewerkers fitter en relaxter te maken. We starten direct vanaf de voordeur of zelfs geheel Corona proof online. Informeer naar de mogelijkheden!

Wandelcoaching 1-op-1

In een groep bezig gaan met bewust bewegen, ademen en leren over jezelf is vaak heel verhelderend. Soms echter is er meer nodig om tot jezelf te komen, dingen te overwinnen of je doelen weer te gaan nastreven. Dan is wellicht een wandelcoachings-traject voor jou de aangewezen methode. In een traject van 6 gesprekken komen we samen tot de kern van de zaak. Lees hier meer over wandelcoaching!

Wandelcoaching 1-op-1

In een groep bezig gaan is heel verhelderend. Wil je echter verder gaan, dan is een wandelcoachings-traject de aangewezen methode. Binnen 6 gesprekken komen we samen tot de kern. Lees hier meer over wandelcoaching!

Cursusdata mindful run en mindful walk

Corona update:

Omdat we momenteel slechts met twee personen tegelijk mogen trainen zijn alleen de 5-weekse privé cursussen mogelijk voor twee personen. De kosten hiervoor zijn € 145 pp. 

Corona Proof: Vul het formulier ook in als je meer info wilt over de  Online Mindful Lunchwalk voor bedrijven.

Investering

  • 95 euro voor de gehele cursus; 15 voor een kennismakingsles (Zoetermeerpas 85)
  • 145 euro voor privé cursussen voor twee personen

Startlocatie

Bowling Westerpark
Heuvelweg 4 Zoetermeer

 

Loop je tegen een burn-out aan? Download nu mijn 51 allerbeste stresstips!