fbpx
06-48616990 info@ontspannu.nl

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching in de regio Zoetermeer, Rotterdam en Leiden voor beter functioneren en minder stress

Coaching is het beste uit jezelf halen!

Ben jij op zoek naar hulp om te leren je flexibeler op te stellen, om te gaan met stress, een burn-out voorkomen of weer plezier in je werk te krijgen, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Al 20 jaar werk ik als professioneel coach en stressconsultant , waarbij mijn aandachtspunt ligt bij het verbeteren van functioneren en beter omgaan met stress.

Destijds was mijn inspanning er vooral op gericht om medewerkers van ons mooie bedrijf, Pink Roccade, beter te laten functioneren. En met succes! Met Ontspannu! doe ik dat nog steeds.

“Pak je problemen aan, dan heb je een stuk minder stress en verbetert je functioneren!”

Je pakt je problemen aan

De  leuke dingen gaan je weer opvallen. De zon schijnt vaker. Je gaat meer naar buiten. Je voorkomt afknappen.

Je bereikt je doelen

Mijn coaching leert je focussen op de mogelijkheden in plaats van problemen. Je creativiteit groeit.

Je functioneren verbetert

Door andere inzichten en meer rust verbetert je werk. En het kan je helpen je werk te veranderen.

Je mindset verandert

Zit je vast geroest in een zogenaamde “statische” mindset, dan help ik je met het veranderen en te werken naar een “Growth” mindset.

Je kunt snel terecht!

Direct starten in drie stappen:

  1. Bel of e-mail me voor een afspraak voor een kennismaking. Dat kan tijdens een frisse wandeling, in een gelegenheid of een zakelijk omgeving.
  2. We bespreken het doel van de coaching. Na afloop bepaal je of je met me verder wilt.
  3. We starten met het traject binnen een week. Een traject bestaat uit 5 sessies van 2 uur en een terugkom sessie.

Voor zakelijke klanten verzorg ik een offerte aan het bedrijf.

Korte wachttijden

E-mail mij en ik neem binnen 48 uur contact met je op!

Er is een verschillend tarief voor particulieren, ZZPérs en zakelijke opdrachten!

Diverse mogelijkheden van coaching

Wandel-coaching

Een frisse wandeling maakt vaak meer los dan alleen maar zitten. We bespreken de inhoud en drinken na afloop een kopje koffie. Mogelijk in Westerpark Zoetermeer, Cronesteyn Leiden, Rottemeren.

Overzichtelijke trajecten

Doelgericht, met een open mind en op zoek naar oplossingen. Heldere trajecten waarin we samen met de cliënt ontdekken, stappen zetten en volhouden. Gemiddeld 5 tot 8 sessies, op maat geoffreerd.

Op locatie of via skype

We kunnen op locatie in Leiden, Zoetermeer of Rotterdam afspreken. En is daar geen tijd voor, of is de afstand te groot, dan kunnen we ook vanuit je eigen huis of werkplek een verbinding maken.

Meningen van cliënten.

Je gaf ruimte, uitleg en soms een spiegel; fijn! Dank! H.

Huisarts

Ik vond het heel prettig dat je de hulpvraag al snel boven tafel wist te brengen en daarin mij vertrouwen wist te geven. Dat had ik juist nodig om de conflictsituaties en andere vraagstukken in mijn leven aan te gaan. Dit deed je heel prettig in de gesprekken zelf, maar het huiswerk wat je me meegegeven hebt, heeft me hierbij ook veel inzicht gegeven.

B.

Huisarts

Je hebt me allereerst geholpen om woorden te vinden om dingen daar neer te leggen waar ze horen. Daarnaast heb je meegedacht over het geven van leiding aan een team. Je begreep mijn valkuilen en mijn wensen. Op het moment dat ik het nodig had kon je me weer met beide voeten op de grond zetten. Je analyseert patronen en geeft simpele en (niet maar!) zeer doeltreffende tips ter verbetering. Ik heb onder andere van jou geleerd dat niet iedereen op dezelfde manier tegen de wereld aankijkt. Hoewel dat logisch klinkt, was dit een prachtige eyeopener. Tot slot lukt het om even door me heen te prikken om te kijken hoe stevig ik daadwerkelijk sta.  De structuur en daadkracht die je bood, hebben me verder geholpen. Ik ben erg blij met de coaching! L.

Lerares

Het was een heel fijn traject. Je hebt me heel veel laten inzien wat er al was, maar wat ik nog niet zag. En daarnaast veel geleerd, een stukje theorie over hoe de psyche, stress en druk werken helpt mij zeker om ermee om te gaan. En die vervelende buurman op je verjaardag, die blijft zo af en toe langskomen. Maar ik heb wel geleerd hoe met deze kerel om te gaan J! Heel erg bedankt!

  G.

Advocaat

Direct contact met Fred

Ontspannu!

Ontspanning en ontwikkeling

Haverakker 19
2723VA Zoetermeer
06-48616990
info@ontspannu.nl

Kvk: 27258238

Ontvang mijn e-book met 51 stress tips gratis!