fbpx
06-48616990 info@ontspannu.nl

Stappen vooruit zetten, en leren stilstaan

Relax, het komt wel!

Stress heeft iedereen. Maar ongezonde en langdurige stress lijdt tot klachten. Dat merk je aan je humeur, je gezondheid. Aan het eindpunt raak je overspannen of zelfs burn-out. Je kunt angsten ontwikkelen of depressieve gevoelens krijgen.

De oorzaken zijn voor iedereen anders. Ze kunnen op het werk, in je privé situatie zitten, in je opvoeding of gewoon hoe jij omgaat met situaties.

Dat ben ik je klankbord, een luisterend oor, iemand die je begrijpt. Ik help je om slimmer om te gaan met situaties. Ik help je om andere keuzes te maken die bij jou passen. En vaak leer je jezelf beter kennen.

Coaching is ook het beste uit jezelf halen

Mijn individuele (wandel-) coachtrajecten zijn gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Dat zijn moderne technieken die je flexibeler te maken.

Onderdelen die bij de ACT aan bod komen zijn:

  • Je aandacht richten op het hier en nu, in plaats van op je gedachten
  • Beter omgaan met moeilijke situaties, vervelende gevoelens en lichamelijke sensaties
  • Loskomen van negatieve gedachten
  • Hoe kijk je naar jezelf
  • Ontdekken wat je écht belangrijk vindt
  • Stappen zetten in de richting van een waardevoller leven

—-> Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken <—-

Coaching in de natuur, trajecten in Zoetermeer en wijde omgeving

De natuur kan als metafoor of symbool dienen om inzicht te krijgen in jouw huidige of gewenste situatie.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Individuele coaching in de natuur mbv de ACT-methode (traject van zes sessies)
  • Traject op maat: wandelcoaching in combinatie met fysieke training (bij Burn-out bijvoorbeeld)
  • Trajecten binnen in een coachhuis
  • Mogelijk in Zoetermeer, Leiden, Rottemeren, Zegersloot

Ook mogelijk: Skype coaching, op locatie of een combinatie

Vanuit heel Nederland gerichte coaching via Skype, of als aanvulling op sessies op locatie.

—-> Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken <—-

Voorwaarden: Annuleren tot 24 uur van te voren mogelijk!

Ik ben niet streng in het aanhouden van afspraken. Je kunt altijd schuiven in alle redelijkheid. Maar binnen 24 uur van de afgesproken tijd zal ik wel het gesprek in rekening brengen. Om die reden zal ik altijd gemaakte afspraken bevestigen in de e-mail, zodat duidelijk is op welke dag, op welke plaats en welk tijdstip we hebben afgesproken.

Meningen van cliënten.

Je gaf ruimte, uitleg en soms een spiegel; fijn! Dank!
H.

Huisarts

Ik vond het heel prettig dat je de hulpvraag al snel boven tafel wist te brengen en daarin mij vertrouwen wist te geven. Dat had ik juist nodig om de conflictsituaties en andere vraagstukken in mijn leven aan te gaan. Dit deed je heel prettig in de gesprekken zelf, maar het huiswerk wat je me meegegeven hebt, heeft me hierbij ook veel inzicht gegeven.

B.

Huisarts

Je hebt me allereerst geholpen om woorden te vinden om dingen daar neer te leggen waar ze horen. Daarnaast heb je meegedacht over het geven van leiding aan een team. Je begreep mijn valkuilen en mijn wensen. Op het moment dat ik het nodig had kon je me weer met beide voeten op de grond zetten. Je analyseert patronen en geeft simpele en (niet maar!) zeer doeltreffende tips ter verbetering. Ik heb onder andere van jou geleerd dat niet iedereen op dezelfde manier tegen de wereld aankijkt. Hoewel dat logisch klinkt, was dit een prachtige eyeopener. Tot slot lukt het om even door me heen te prikken om te kijken hoe stevig ik daadwerkelijk sta.  De structuur en daadkracht die je bood, hebben me verder geholpen. Ik ben erg blij met de coaching!
L.

Lerares

Het was een heel fijn traject. Je hebt me heel veel laten inzien wat er al was, maar wat ik nog niet zag. En daarnaast veel geleerd, een stukje theorie over hoe de psyche, stress en druk werken helpt mij zeker om ermee om te gaan. En die vervelende buurman op je verjaardag, die blijft zo af en toe langskomen. Maar ik heb wel geleerd hoe met deze kerel om te gaan J! Heel erg bedankt!

 

G.

Advocaat

Direct contact met FredOntspannu!

Ontspanning en ontwikkeling

Haverakker 19
2723VA Zoetermeer
06-48616990
info@ontspannu.nl

Kvk: 27258238

Ontvang mijn e-book met 51 stress tips gratis!