fbpx
06-48616990 info@ontspannu.nl

Ademhalen als oorzaak van stress

Stress, onrustig zijn en slecht kunnen concentreren, gespannen spieren, je hart slaat over, je ziet minder goed, inslapen gaat moeilijk of doorslapen lukt niet meer, pijn in je nek en schouders? Heb jij deze klachten ook? Veel mensen die last hebben van deze klachten ademen te snel. In rust, als we zitten of liggen, hebben we ongeveer 6-8 ademhalingen per minuut nodig, maar als je het eens registreert dan adem je wellicht wel 16 of meer keer in een minuut. Dat staat gelijk aan de ademhaling die nodig is bij een flinke inspanning. Daardoor krijg je klachten.

Gratis download Verademing met info over sportrusten en slimmer ademhaling

Nu kun je daar wat aan doen door het boek van Bram Bakker en Koen de Jong ‘Verademing’ te downloaden. Door dit te lezen krijg je een goed inzicht in het de gevolgen van je snelle ademfrequentie en het geeft je tips om dit aan te pakken. Natuurlijk kan je het boek ook bestellen bij Kiwi NederlandĀ Klik hier voor de gratis download van het boek Verademing van Bram Bakker en Koen de Koning

Werkt sneller: Skype-coaching in de juiste ademhaling

Via skype kun je de ademhaling samen met een professionele coach oefenen. In slechts enkele sessies lukt het vaak al heel goed!
—>Email me voor de details<—

Lees ook eens mijn blog over ontspannen met ademhaling

Ontvang mijn e-book met 51 stress tips gratis!