06-48616990 info@ontspannu.nl

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Fred Steetsel en met Ontspannu! help ik al sinds 2003 mensen en organisaties met diensten rondom stress, overgewicht en/of gezond bewegen.

Via massages, coaching, stressconsultancy, sporttrainingen, mentaltrainingen en gewichtsconsulten ben ik nu aanbeland bij Alfatraining, Stapuitjeburnout en Enegy-control coaching. Mijn aanpak is erop gericht om duurzame oplossingen te creƫren.

Mensen het besef geven dat ze zelf het verschil kunnen maken, dat ze zelf het heft in handen kunnen nemen, de verantwoordelijkheid oppakken, leren van hun fouten, focussen. Ze even bij de hand nemen op een nieuw pad, om ze daarna los te laten.

Kortom: om mensen zichzelf te laten ontplooien, laten doen waar ze goed in zijn en zo zelfbewust en gelukkig in het leven te staan!

Fred Steetsel
Ontspannu!

Ontvang mijn e-book met 51 stress tips gratis!